Menu

Sosharu

The Social Company - Jason and Irha Atherton

Sosharu

Client:

Sosharu izakaya-style restaurant, The Social Company

Location:

Clerkenwell, London

Project Value:

£2.3m

Time on Site:

19 weeks

Services:

Project management

Status:

Complete

Introducing Sosharu

Sosharu is situated in the newly built Turnmill building located in the heart of Clerkenwell.

We were instructed to fit out another of Jason Atherton’s London restaurants by The Social Company, with whom we have developed an excellent working relationship.

Every Social Company project comes with its own personality as each is different and designed from scratch. Sosharu had particularly specific requirements, making it an interesting and challenging project to manage.

Our Work

We undertook pre-commencement landlord negotiations in advance of taking a ground floor and basement shell and core.

Designed from scratch by Shanghai studio Neri & Hu, the project required an abstract timber structure to be built in China and shipped to London. We carefully managed the structure through customs clearing and construction on site – it required particularly close attention to dimensions to ensure it fitted seamlessly together.

It was vital throughout to maintain control of budget and deadlines to bring the project in on time and within budget.

More detail  
Sosharu

Designed from scratch by Shanghai studio Neri & Hu, the project required an abstract timber structure to be built in China and shipped to London.

Sosharu
Sosharu
Sosharu